Generous sofas | My toplist

 
Att välja soffa kan verkligen vara svårt. Utbudet är enormt, prisspannet likaså. Här kommer i alla fall några av mina favoriter,
drömsoffor om du så vill. Men även några mer plånboksvänliga modeller.
 
Först ut, mångas drömsoffa just nu. Gervasonis soffa Ghost, design Paola Navone. En perfekt kombination av nätt och generöst med avtagbar och tvättbar klädsel. Finast såhär i skrynkligt linne.
 

Adeas soffa Band är ett exempel på en stramare design som ändå känns mjuk och inbjudande i sitt uttryck.
 


Så har vi Elisersens lyxiga Baseline soffa. En klassiker i den bredspåriga manchestern. Men kanske mer tidlös i det släta överdraget på den övre bilden. Generös och stilren i en god kombination.

 
Modellen Soft Ice har ett liknande uttryck och vem kan säga nej till den här helvita stylingen?
 
 
 
Jag har fått väldigt många frågor om den här soffan, när jag visade dessa bilder från JMs visningslägenhet i Laduviken. Soffan är modellen Cosy från Bolia (deras miljöbild ovan). Man blir lite lurad på hemsidan då den ser mycket stramare ut än vad den upplevs när den är insutten på våra bilder. Det är en bra idé att provsitta soffan på plats innan beställning m a o.
 
 
Brunt + grått. Älskar färgkombon i den här bilden. En brun tygsoffa kan lätt upplevas murrig, men i den här kombinationen utstrålar den en enkel elegans. Soffan Element är en stram loungemodell, perfekt om du önskar en fastare soffa. Intrycket mjukas upp med kuddar i varierande storlekar. Fin detalj med träramen istället för ben.
 
 
 
Så ytterligare två favoritmodeller från Eilersen som är mästare på att kombinera modernt stramt med mjuk bekvämlighet. Dessutom bjuder de alltid fantastiskt inspirerande miljöer. Överst Giga och är ovan en variant av soffan Plano.
 
 
En riktig myssoffa, sin minimalistiska design till trots, är HAYs modulsoffa Mags Soft.
 
 
Så ett fint budgetalternativ. Uppdatera din IKEA soffa med nytt överdrag. Här är det Kivik soffan som fått ett lyxigare uttryck med linneklädseln Loose Fit Urban från Bemz. 


 
Le Grand Sofa från Decotique, är en generös soffa i budgetklassen. Gillar den härliga, lite stökiga känslan.
...
...och så bland alla dessa inspirerande miljöer i finstämda gråskalor så fick jag åter ett blått infall inför hösten....
 
 
Hur tänker du i valet av soffa? Har du hittat din drömmodell och hur stylar du den?
 
 
 



No comments:

Post a Comment